fbpx

PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM JE OBAVEZAN

Obrazovanje je jedan od najvažnijih poklona koje možete dati svom detetu!

Kvalitetna predškolska ustanova je odskočna daska za akademski i društveni uspeh deteta na više načina. Predškolski programi kombinuju učenje sa igranjem kako bi detetu pružili priliku da nauči važne veštine, kao što su čitanje i matematika, dok se deca istovremeno igraju sa svojim vršnjacima i na taj način grade socijalne veštine.

Pripremni predškolski program je OBAVEZAN i upisuje se svako dete uzrasta od pet i po do šest i po godina.

Poslednjih godina roditelji češće biraju privatno predškolsko obazovanje za svoju decu, jer privatne škole i dalje nude personalizovanije i kvalitetnije obrazovanje.

Prednosti privatnih predškolskih ustanova:

MALE GRUPE – individualni pristup i posvecenost potrebama svakog deteta, bilo da je u pitanju ishrana i nega, ili pak učenje, ples ili sport

MULTIFUNCKIONALNI PROSTOR – moderan objekat, smisleno opremljen prema najvišim standardima sa sopstvenim dvorištem, koji deca često koriste za ogranizovane aktivnosti i boravak na vazduhu. Nove, raznovrnse igracke i edukativni materijali sastavni su deo svake prostorije,a rekuperator tokom celog boravka dece obnavlja svež vazduh u svim prostorijama ustanove.

STRUČNI KADAR – pazljivo birani vaspitači, koji sa puno znanja, ljubavi i predanosti obavljaju svoj posao. Svakog meseca roditeljima se od strane vaspitača dostavlja mesečni izveštaj o napretku deteta.

SADRŽAJAN PROGRAM RADA – razvoj fizičkih i motoričkih sposobnosti, sportske, likovne i muzičke radionice, učenje engleskog jezika, organizovani izleti, rekreativne nastave, pa čak i tematsko noćenje u vrtiću!

Cilj PU “Amigosi” je da predškolci postanu samostalni, samosvesni, sa stavom i karakterom, da prošire svoje vidike i steknu osećaj pripadanja, empatije i zajedništva,  obogate saznanje o sebi, drugima i svetu oko sebe.

Bratstva i Jedinstva 82
11000 Beograd

Pratite nas na društvenim mrežama: